Verzenden & retourneren

Verzendopties

Bezorging in Nederland en België wordt verzorgd door PostNL (voorheen TNT). Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden. Daarna kun je het pakket afhalen bij het voor jouw dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Tevens ontvang je na de eerste aanbiedingspoging een code, hiermee kun je via de site van PostNL de gewenste afleverdag en bezorgadres wijzigen. In België wordt het pakket zelfs 3x aangeboden, hier zijn geen afhaalpunten.

PakjeGemak van PostNL (Nederland)

Wanneer je bij TAKNO bestelt, hoef je niet meer thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Tijdens de bestelprocedure kun je kiezen voor PakjeGemak. Met PakjeGemak bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Je kunt kiezen uit maar liefst 2.000 afhaallocaties, er is dus altijd een afhaallocatie in de buurt. De afhaalpunten zitten altijd op de beste locaties en hebben ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1.600 locaties geopend, je hoeft er dus nooit voor om te rijden. Nooit meer thuisblijven en wachten op de pakketbezorger, dus afhalen als het jou uitkomt, bijvoorbeeld na werktijd of tijdens het boodschappen doen. Dat scheelt je enorm veel tijd!

 

Retourneren

Zichttermijn & retourregels

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, je artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door een derde (bijv. je buren) in ontvangst is genomen.

Hoe kun je gebruik maken van je herroepingsrecht?
- Neem contact op met onze klantenservice via e-mail
- Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van de retouraanvraag

Je kunt het artikel alleen terug sturen als
- het artikel compleet is
- het artikel niet beschadigd of kapot is (in originele staat)
- het product voorzien is van de fabrieksverpakking

Betaalverplichting

Door gebruik te maken van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je dient wel binnen de gestelde termijn te betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan of heb je met IDEAL betaald, dan storten wij het te verrekenen bedrag binnen 14 dagen op je rekening terug.

Retourneren en terugbetalen

Voor een snelle en goede verwerking van je retourbestelling is het volgende van belang:
- Neem contact op met de klantenservice dit kan via een e-mail
- Verpak je bestelling goed, zodat deze in goede staat bij ons binnenkomt
- Stuur het retourpakket op naar ons postadres.

Let op: Bewaar het verzendbewijs met de Track & Trace code goed.

Wanneer we je bestelling hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen. Het product moet in ieder geval aan de volgende punten voldoen voordat we het aankoopbedrag terug storten.

- het artikel moet compleet zijn
- het artikel niet beschadigd of kapot is (in originele staat)
- het product voorzien is van de fabrieksverpakking

Indien je bestelling niet voldoet aan bovenstaande eisen, dan zullen wij contact met je opnemen voor een passende oplossing.

Retourkosten

De verzendkosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Pre-loader